19.2 C
Lloret de Mar
Cartell del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Els lloretencs neden 70.350 metres en la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Són més del doble que l'any passat, en què se'n van nedar 29.800, tot i que la participació va ser similar i va rondar la quarantena de persones.

Cartell del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Darreres Notícies

70.350 metres es van nedar a la piscina de Lloret dins de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Són més del doble que l’any passat, en què se’n van nedar 29.800, tot i que la participació va ser similar i va rondar la quarantena de persones. El director de la piscina, Ricard Salinas, està molt satisfet de com va anar, tot i que reconeix que els agradaria superar aquestes xifres.

La campanya per ajudar els malalts d’esclerosi múltiple segueix a Lloret el 21 de juliol, dissabte de la setmana que ve, amb activitats variades de sis de la tarda a nou del vespre, tant a la piscina com a l’exterior. A més, l’equipament compta amb una guardiola solidària per recaptar fons que es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple i també es ven marxandatge.

Recordem que l’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa del sistema nerviós central que afecta el cervell, la medul·la espinal i els nervis òptics. Es calcula que hi ha uns 7.000 afectats a Catalunya.

spot_img

El + Vist