18.1 C
Lloret de Mar
Les autoritats inaugurant la fira

Els lloretencs surten al carrer per gaudir de la Diada de Sant Jordi

En aquesta ocasió, la rosa vermella -a tot arreu- va tenir la competència de la rosa de color groc, reivindicativa.

Les autoritats inaugurant la fira

Darreres Notícies

Els lloretencs van sortir ahir al carrer per gaudir de la diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió, la rosa vermella -a tot arreu- va tenir la competència de la rosa de color groc, reivindicativa.

L’epicentre del 23 d’abril ha estat, un any més, el passeig Verdaguer, que al llarg d’aquest dilluns ha acollir la 38a fira del Llibre i la Rosa. L’han conformat prop d’una 50a de parades, entre llibreries, floristeries, associacions, escoles, partits polítics i veïns particulars. El certamen el van inaugurar a les 10 del matí l’alcalde i uns quants regidors.

Pel que fa a la literatura, els més venuts han estat La força d’un destí, de Martí Gironell, i, en castellà, Las hijas del capitán, de María Dueñas. 

En caure en dilluns, la fira de Sant Jordi va comptar amb molts escolars de bon matí i amb veïns la resta del dia. Uns i altres van gaudir mirant, remenant i triant entre les diferents parades.

A la tarda, la fira va comptar amb una lectura de poemes amb intercanvi de 15 llengües diferents i un dictat popular sobre Pompeu Fabra, a càrrec de l’Oficina de Català.
La diada es va tancar amb una audició de sardanes, que va oferir la cobla Bisbal Jove.

spot_img

El + Vist