28 C
Lloret de Mar
Mocadors

Els mocadors de Festa Major són benèfics amb Junts contra l’AME

Són de verd elèctric i per aconseguir-ne un s'ha de donar un euro que es destinarà a la investigació de l'AME.

Mocadors

Darreres Notícies

Ja estan a disposició dels veïns els mocadors de Festa Major que cada any reparteix l’Associació de Comerciants. Com es va fer l’any passat, la iniciativa té un caire solidari i, en aquesta ocasió, es destinaran els diners a l’entitat Junts contra l’AME.

- Publicitat -

Els veïns que vulguin un mocador donaran un euro que s’entregarà íntegrament a l’associació que treballa per aconseguir fons per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal. Un membre de l’entitat, Pipo Molina, pare de l’Aran, està molt satisfet de la iniciativa dels comerciants.

El president de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, ha argumentat que han escollit Junts contra l’AME perquè l’entitat ha treballat molt durant els últims mesos per recaptar diners.

Els mocadors són de color verd elèctric, coincidint amb el color de Junts contra l’AME. Qui en vulgui un s’ha d’espavilar perquè es van posar a disposició del públic dilluns i en alguns establiments ja s’han esgotat. I és que, tot i que el primer any la idea semblava que no quallava, després d’onze anys s’han convertit en una tradició de la Festa Major.

L’Associació de Comerciants, amb la col•laboració de l’Ajuntament, ha fet 5.000 mocadors, que s’han repartit entre les botigues adherides i en algunes entitats i departaments municipals.

spot_img

El + Vist