11.3 C
Lloret de Mar

Els Mossos salven la vida d’un turista que va tenir una aturada cardíaca

La ràpida actuació dels agents va permetre mantenir en vida l’home fins que va ser estabilitzat.

El desfibril·lador utilitzat
El desfibril·lador utilitzat

Darreres Notícies

Els Mossos salven la vida d’un turista britànic de 78 anys que va tenir una aturada cardíaca a ‪‎Lloret‬ de Mar. La ràpida actuació dels agents va permetre mantenir en vida l’home fins que va ser estabilitzat. Els fets van passar el 8 d’octubre a l’estació d’autobusos del municipi, tot i que no han transcendit fins aquest cap de setmana. ‬‬

Els policies, que estaven fent un patrullatge de seguretat ciutadana per la zona, van ser requerits per un treballador de l’estació que havia vist com un home d’edat avançada queia a terra i perdia el coneixement.

Després de comprovar que la víctima no podia respirar, els Mossos van demanar assistència mèdica i van fer servir el desfibril·lador del seu cotxe en veure que l’home entrava en aturada cardiorespiratòria. Els agents van aconseguir reanimar-lo en la segona descàrrega.

Els serveis mèdics del SEM van constatar que, gràcies a les descàrregues, el turista havia recuperat el ritme cardíac, tot i que necessitava respiració assistida. Després d’estabilitzar-lo, un helicòpter dels serveis mèdics va traslladar-lo fins a l’Hospital Trueta de Girona.

spot_img

El + Vist