13.8 C
Lloret de Mar

Els partits auguren un mandat complicat els propers quatre anys

Els motius, però, són diferents en funció del partit.

Ple del cartipàs 2015
Ple del cartipàs 2015

Darreres Notícies

Els grups municipals auguren que serà un mandat complicat. Els motius, però, són diferents en funció del partit.

servicios profesionales jimenez

Pel que fa a l’alcalde, Jaume Dulsat, de CiU, reconeix que al ple d’ahir va haver-hi moments molt tensos. Però assegura que el govern està obert a negociar amb tots els grups municipals.

El cap de l’oposició, Marc Fuertes, del MILLOR, va protagonitzar una de les disputes més destacades, amb ICV – EUiA. Fuertes critica que la coalició està més pendent de fer oposició a la resta de grups de l’oposició que a l’equip de govern.

Una opinió que comparteix el PSC d’Antonio Lorente, que assegura que el seu grup sempre ha actuat amb responsabilitat i coherència.

Pel que fa a ERC – Avancem, Jordi Orobitg, regidor de l’equip de govern, creu que serà un mandat complicat perquè el tarannà de la majoria de grups de l’oposició és de votar en contra per sistema.

El mateix que opina el portaveu d’ICV – EUiA, Xavier Rodríguez Pacios, que defensa la seva manera de fer oposició en positiu.

Jordi Hernández, de Ciutadans, critica que, al seu parer, les dues formacions del govern hagin posat per davant de tot la seva ideologia independentista. A més, també és crític amb ICV – EUiA.

Enric Martínez, del PPC, també parlar de continuïtat i critica l’actitud tant del govern com d’ICV – EUiA i En Lloret sí, se puede.

Pel que fa a En Lloret sí, se puede, Paulino Gracia lamenta la manera de fer política d’algunes formacions i assegura que ell no ha entrat a l’Ajuntament per discutir assumptes personals, sinó per treballar pel municipi.

Afegir que a l’iniciar la sessió d’ahir, un grup de persones vestides amb samarretes on s’hi llegia Stop desnonaments i Stop C32 van mostrar pancartes en contra de l’anomenada “llei mordassa”.

spot_img

El + Vist