7 C
Lloret de Mar

Els Peripatètics, la nova companyia juvenil de teatre de Lloret

Es tracta d’una companyia de joves de 12 a 15 anys, nascuda arran del projecte Meraki cinema en curs.

Un assaig de la nova companyia (Els peripatètics)
Un assaig de la nova companyia (Els peripatètics)

Darreres Notícies

Els Peripatètics. Així s’anomena la nova companyia de teatre de Lloret de Mar.

Es tracta d’una companyia de joves de 12 a 15 anys, nascuda arran del projecte Meraki cinema en curs. La intenció del nou grup és portar el teatre juvenil lloretenc arreu de Catalunya i també a Madrid. Els responsables són Jesús Escobar i Greoor Macoli.

“Aquesta companyia té com a objectiu final presentar-se en diversos teatres d’arreu de Catalunya i potser sortim cap a Madrid, que tenim alguna cosa per allí també”

Greoor Macoli

Els peripatètics eren els seguidors de l’escola de la Grècia antiga que seguia les ensenyances d’Aristòtil. En grec, peripatêín significa fer voltes. I és que el peripatètics es caracteritzaven per passejar reflexionant sobre la vida.

“Comencem a caminar arreu de tota la sala, que és el que feien abans, que per pensar havies de caminar; hem agafat aquesta activitat i la fem abans de cada assaig”

Greoor Macoli

Els assajos de la nova companyia juvenil de Lloret de Mar van començar a les aules de la Tarda Jove, però aquest curs ja s’han traslladat al Teatre. El grup té entre mans una obra de teatre, però el projecte encara està molt verd i no han volgut avançar-ne cap detall.

spot_img

El + Vist