13.1 C
Lloret de Mar
Festa dels Pinars de l'any passat

Els Pinars dona els 1.500 euros de les festes de la urbanització a Càritas de Lloret

Demana que l'Ajuntament destini la partida econòmica destinada a les festes de barri a les entitats socials.

Festa dels Pinars de l'any passat

Darreres Notícies

La urbanització Els Pinars no organitzarà la seva festa d’estiu i donarà els 1.500 euros de la celebració a Càritas. A causa de la situació provocada per la Covid-19 i dels protocols necessaris per evitar la propagació del virus, la comissió de festes ha decidit que aquest any no durà a terme cap acte als Pinars.

La quantitat que es destinava a la celebració de les festes de la urbanització, 1.500 euros, serà destinada a ajudar l’entitat social. El president de l’associació de veïns dels Pinars, José Arjona, assenyala que “enguany som solidaris i volem donar aquests diners per ajudar els més desfavorits”.

La presidenta de Càritas a Lloret, Lucia Echegoyen, agraeix aquesta donació dels veïns dels Pinars. Puntualitza que la ciutadania “no només es solidaritza, sinó que s’involucra usant aquests diners per pal·liar les necessitats dels veïns”.

Lloret de Mar. Pavelló municipal. El Centre de Distribució d’Aliments de Càritas s’hi ha traslladat per atendre cada dia 450 famílies, un 80% més que abans.

A més, des dels Pinars han demanat a l’Ajuntament que la partida econòmica destinada a les festes de barris serveixi per contribuir amb la tasca que fan les entitats socials del municipi.

Setmanes enrere, el consistori va anunciar que se suspenien les festes de barri d’estiu, a causa de la pandèmia i en solidaritat amb les víctimes del coronavirus. La decisió afecta els barris dels Pescadors, Can Ballell, Fenals i Santa Clotilde, Mas Ballel, Can Carbó i el Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

spot_img

El + Vist