14.7 C
Lloret de Mar

Els Pintors de Lloret mostren el seu art col·lectivament durant tot el mes de juliol

Aquest vespre s'inaugura l'exposició anual que fan a la Casa de la Cultura, aquest any amb un centenar d'obres.

L'exposició col·lectiva de pintors de Lloret (Stella González)
L'exposició col·lectiva de pintors de Lloret (Stella González)

Darreres Notícies

Els pintors de Lloret organitzen la tradicional exposició col·lectiva, que es podrà visitar durant tot el mes de juliol. Inclou un centenar d’obres, sobretot pintures, però també alguna escultura i, fins i tot, un vaixell. Ho ha explicat la presidenta de l’agrupació de pintors de Lloret, Stella González.

“Hi ha una mica de tot, hi ha oli, hi ha aquarel·la, hi ha acrílic, hi ha touring, que és una tècnica nova de pintura líquida, hi ha un parell d’escultures i, fins i tot, un vaixell”

Stella González
servicios profesionales jimenez

Stella González assenyala que és molt interessant organitzar una exposició col·lectiva un cop l’any, perquè és un espai de retrobament dels artistes i perquè representa una oportunitat perquè els alumnes dels cursos municipals puguin mostrar una de les seves obres.

“És molt interessant perquè molta gent són primerencs o alumnes dels cursos de l’Ajuntament i llavors a la gent li agrada exposar i que la gent vegi la seva obra”

Stella González

L’exposició es podrà visitar del 4 de juliol al 5 d’agost a la Casa de la Cultura, de dilluns a divendres, en horari de matins, de deu a dues, i a les tardes, de quatre a vuit.

I aquest vespre, a les vuit, es farà la inauguració de la mostra amb un acte obert a tothom.

spot_img

El + Vist