5.3 C
Lloret de Mar
Boira a les orelles (Els Pirates)

Els Pirates inauguren el Lloret Espai Off amb ‘Boira a les orelles’

L'obra, que parla de la sordesa i les discapacitats, es podrà veure aquest divendres, a les 20 hores, a l'escenari del Teatre.

Boira a les orelles (Els Pirates)

Darreres Notícies

Aquest divendres s’inaugura una nova temporada del Lloret Espai Off amb una obra de la companyia Els Pirates. Es titula Boira a les orelles i és un espectacle creat de manera col·lectiva.

El punt de partida és el plantejament sobre què vol dir ser sord o tenir una discapacitat i com podem conviure amb les nostres capacitats i discapacitats. Una idea que sorgeix arran de la història real de l’Enric Romaní, escenògraf de la companyia.

Una de les actrius, Lluna Pindado, ha explicat que l’Enric va néixer amb una sordesa profunda, però té una germana bessona amb qui es comunicava bé i per això no li van detectar fins als 5 anys

“L’Enric és sord profund de naixement, però té una germana bessona amb qui es comunicava molt bé i a casa seva no van detectar que era sord fins als 5 anys”

Lluna Pindado

El fet que els seus pares fossin músics i que sempre hagués jugat amb el so, li van permetre tenir més facilitat per aprendre el llenguatge oral i anar a l’escola amb normalitat, aprendre a tocar instruments, estudiar una carrera i, amb el temps, convertir-se en escenògraf. És arran d’aquesta experiència i després de moltes entrevistes i un procés d’investigació que neix Boira a les orelles.

Tot i que Els Pirates estan acostumats a crear els seus espectacles entre tots els membres, aquesta és la primera vegada que ho fan partint de zero, sense cap text de referència.

“Sempre havíem treballat amb algun text que ja existia i, a partir d’aquí, fèiem una dramatúrgia, però des de zero és la primera vegada que ho fem”

Lluna Pindado

La funció es farà divendres, a les vuit del vespre, a l’escenari del Teatre, en el marc del Lloret Espai Off.

“Que sigui en un espai de proximitat és fantàstic perquè és una història molt humana, explicada molt humanament, i aquesta proximitat s’agraeix”

Lluna Pindado

El preu de les entrades és de 10 euros

spot_img

El + Vist