12.3 C
Blanes
Els membres del MILLOR en un ple

Els regidors del MILLOR ja han abandonat el partit

Els regidors del MILLOR ja han fet oficial la seva marxa del partit. Ahir van entrar una instància a l’Ajuntament per passar al grup no adscrit. Segons publica El Punt Avui, un dels dissidents, Ferran Barbero, nega que haguessin demanat mai cap dels primers llocs de la llista, tal com assegura Marc Fuertes. A més, […]

Els membres del MILLOR en un ple

Darreres Notícies

Els regidors del MILLOR ja han fet oficial la seva marxa del partit. Ahir van entrar una instància a l’Ajuntament per passar al grup no adscrit.

Segons publica El Punt Avui, un dels dissidents, Ferran Barbero, nega que haguessin demanat mai cap dels primers llocs de la llista, tal com assegura Marc Fuertes. A més, Barbero explica que és Fuertes qui els va amenaçar i els va dir que els faria la vida impossible. I afegeix que no els agraden les formes que ha utilitzat Fuertes als plens al llarg d’aquests tres anys i mig de mandat.

Al proper ple municipal, per tant, els regidors formaran part del grup no adscrit al costat de Josep Cortés, que a l’inici del mandat va deixar el grup del PSC.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist