14.5 C
Lloret de Mar
Els Somnàmbuls (Teatre de Lloret)

‘Els Somnàmbuls’, la proposta del Lloret Espai Off per aquest dissabte

Es tracta d'una comèdia centrada en un triangle amorós posat al dia. Es podrà veure dissabte, a les 20 hores, al Teatre.

Els Somnàmbuls (Teatre de Lloret)

Darreres Notícies

Els Somnàmbuls. Així és titula l’espectacle que acollirà aquest dissabte el Lloret Espai Off.

L’argument se centra en un triangle amorós entre en Genís, en David i la Laura. Una amistat que s’anirà esquerdant quan l’amor i la gelosia ho devorin tot. Un dels actors és Genís Casals, que apunta que en un inici la relació entre els tres és molt idíl·lica, però amb els anys anirà canviant.

“És una relació molt idíl·lica en un primer moment, però un seguit de coses, com les enveges, l’amistat o el concepte de parella, comencen a enterbolir la relació, que va canviant al llarg dels anys”

Genís Casals

Els Somnàmbuls és una comèdia inspirada en l’obra de teatre Design for living de Noël Coward. La direcció i la dramatúrgia l’ha fet Llàtzer Garcia

“Està només inspirada, però manté totes les característiques dels personatges, les passions i innocències en alguns casos, i aquesta tossuderia i voluntat ferma en què poden ser feliços en les diferents fórmules que van adoptant”

Genís Casals

Com hem dit, l’obra s’inclou en la programació del Lloret Espai Off, de manera que es tracta d’una proposta de petit format, molt propera a l’espectador. En aquest cas, l’escenari comptarà només amb dues cadires i estarà completament envoltat de públic.

“El trobo un format molt interessant, perquè en ser un petit format fa que tot sigui molt immersiu, es crea un clima molt xulo i crec que ajuda perquè l’espectador hi entri des del primer minut”

Genís Casals

Els Somnàmbuls es podrà veure dissabte, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. Les entrades valen 12 euros.

spot_img

El + Vist