14.3 C
Blanes

Els treballadors de GBI donen 77 paneres de Nadal al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret

Hi ha productes de diferents tipus, com oli, llegums, sucs i dolços nadalencs.

-

Els treballadors de GBI Serveis, l’empresa encarregada del servei de neteja municipal, han fet una donació de 77 paneres de Nadal al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret. Hi ha productes de diferents tipus, com oli, llegums, sucs i, és clar, dolços nadalencs per aquests dies festiu.

Productes de les paneres dels treballadors de GBI

Clàudia Peña, encarregada del Centre de Distribució d’Aliments, agraeix l’aportació que han fet aquests treballadors. Assenyala que, en aquests moments tan complicats, “és un gest molt maco”.  

Repartiment de les paneres.

Els productes de les paneres es repartiran entre els usuaris dels Centre de Distribució d’Aliments, que aquests dies fan una recollida doble. Això és així perquè, del 24 de desembre al 7 de gener, la instal·lació estarà tancada. Per aquest motiu, són dies d’un volum molt gran de feina.

Des del Centre de Distribució d’Aliments també han volgut agrair la resta d’aportacions que han rebut dels veïns de Lloret i altres empreses com, per exemple, el supermercat Palou, que també ha donat productes nadalencs.

Espectacle singular sobre les havaneres, amb Xavier Albertí

Amb el lloretenc al piano i l'actor Alejandro Bordanove recitant textos, l'obra arriba aquest dissabte (20h) al Teatre de Lloret.

L’Ajuntament fa una crida a col·laborar amb la Marató

Centrada en la salut sexual i reproductiva, hi ha temps per comunicar les activitats solidàries fins aquest diumenge.

Inscripcions obertes a l’Escola d’Adults, per obtenir el Graduat en Educació Secundària

El centre, ubicat a la Casa de la Cultura, té 500 alumnes de perfil variat que busquen una segona oportunitat o millorar la seva formació.
- Publicitat -