14.8 C
Lloret de Mar

Els Treballs de Recerca que han tret un 10 al col·legi Immaculada Concepció es presentaran en públic al Teatre

Són 12 treballs i la presentació es farà demà divendres, a les 10.30 hores, al teatre municipal.

Els alumnes que ens van visitar a la ràdio
Els alumnes que ens van visitar a la ràdio

Darreres Notícies

Els millors Treballs de Recerca del col·legi Immaculada Concepció s’exposaran demà al matí al teatre municipal. Són un total de 12 treballs que han obtingut un 10 de nota.

Tracten temes molt variats. Sis d’aquests alumnes ens han visitat als estudis de la ràdio per explicar-nos de què tracten els seus treballs. En Miquel Roger s’ha centrat en les ciutats intel·ligents i sostenibles; la Mireia Ramon ha aprofundit en la interpretació i la tècnica de la dansa; en Guillem Franch parla del somni americà; la Núria Perea ha escollit la comunicació audiovisual; la Victòria Almela ha investigat sobre l’ús i l’abús de l’Ibuprofen; i en Raül Garcia ha fet un treball de robòtica.

El Treball de Recerca consisteix en aprofundir en un tema escollit per l’alumne i ha de comptar amb una part teòrica i una altra de pràctica. Es presenta a mig curs de segon de Batxillerat i compta per a la nota final del Batxillerat.

La presentació dels que aquest any han obtingut la màxima nota al col·legi Immaculada Concepció es farà demà, a dos quarts d’onze del matí, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist