19.1 C
Lloret de Mar
Un agent del cos portant menjar a una persona vulnerable

Els últims mesos han estat intensos per a Protecció Civil, que ha hagut de fer una feina més assistencial

Amb l'inici del desconfinament progressiu, la tasca dels agents de Protecció Civil ha anat canviant, tot i que segueix molt vinculada amb la Covid-19.

Un agent del cos portant menjar a una persona vulnerable

Darreres Notícies

Amb l’inici del desconfinament progressiu, la feina de Protecció Civil ha canviat. I és que durant els mesos de confinament estricte, el cos s’ha dedicat a un servei més assistencial en col·laboració amb el departament de Benestar i Família i Càritas.

Així doncs, mentre la població no ha pogut sortir de casa, els agents de Protecció Civil s’han dedicat a portar la compra a la porta de les persones més vulnerables. El cap del cos, Felip Carbonell, assegura que han estat uns mesos intensos, però molt gratificants. Felip Carbonell agraeix la col·laboració de tothom per fer més fàcil el confinament i ajudar els veïns amb diferents accions solidàries.

Protecció Civil també va col·laborar amb el repartiment de mascaretes a la terminal (Protecció Civil)

Ara, la tasca de Protecció Civil canvia, tot i que segueix relacionada amb la Covid-19. Per exemple, els agents s’encarreguen de formar els treballadors municipals amb les mesures de seguretat i d’higiene necessàries per anar-se reincorporant presencialment al lloc de treball o col•laboren perquè al mercat setmanal no hi hagi aglomeracions de gent.

Tot i que de mica en mica es va fer un desconfinament progressiu, Felip Carbonell alerta a la població que no es pot abaixar la guàrdia i recorda que el virus segueix present i quan passi l’estiu, amb la baixada de temperatures, podria haver-hi un rebrot. Per tant, demana seny i responsabilitat a tothom.

spot_img

El + Vist