26.1 C
Lloret de Mar
Les restes trobades, en el contenidor.

Els veïns de Lloret de Dalt recullen més de 1.000 kgs de deixalles

En la neteja popular feta aquest dijous, en què han trobat estàtues o restes d'un llum de piscina.

Les restes trobades, en el contenidor.

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret de Dalt han tret més de 1.000 kgs de residus en la neteja popular feta aquest dijous a la zona verda de la Mina Melitrons i els voltants.

D’entre la tona de residus extrets, n’hi ha alguns de sorprenents. Com unes estàtues que representen un nan i la bella dorment, i una peça de la lluminària d’una piscina.

El president de l’associació de veïnes i veïns de Lloret de Dalt, Lluís Cruz, qualifica de “vergonyosa la quantitat de deixalles que hem trobat” i anuncia que “haurem de fer una altra neteja per poder recollir-ho tot”.

Amb les restes recollides, han omplert un contenidor de 8 metres cúbics, amb tot tipus d’envasos, runa, restes d’obra (totxanes, maons, rajoles, trossos de formigó i marbre) i residus voluminosos (mobiliari de jardí, testos, caixes de plàstic o mànegues de reg).

Han estat abocats tant a la zona verda de la Mina Melitrons com a la llera de la riera de Pegueres, un dels punts més crítics per la quantitat de deixalles trobades. Els veïns hi ha trobat bona part d’un centenar de maons, totxanes i restes de poda.

spot_img

El + Vist