13.7 C
Lloret de Mar
L'entrega de premis, amb l'Emilce, la Laia i l'Adriana Daniela

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L'entrega de premis, amb l'Emilce, la Laia i l'Adriana Daniela

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Emilce Prida, amb una fotografia en blanc i negre del Puntet vist de lluny, des de darrere un aparcament de motos, és la imatge guanyadora del primer Concurs de Fotografia Comunitària organitzat per l’Ajuntament. El segon premi ha recaigut en Laia Urpí i el tercer, en Adriana Daniela Dan.

Pel que fa a la guanyadora, que ha rebut una càmera fotogràfica, explica que ha volgut plasmar El Puntet en una imatge perquè és un dels primers llocs on va acudir quan va venir a viure a Lloret, ara fa quinze anys.

Alma del barrio, centro social de acogida para todo aquel que lo necesite. Sinónimo de trabajo, juventud, inclusión, unidad y solidaridad (Emilce Prida)
Alma del barrio, centro social de acogida para todo aquel que lo necesite. Sinónimo de trabajo, juventud, inclusión, unidad y solidaridad (Emilce Prida)

Assegura que haver guanyat el concurs la fa estar molt contenta, ja que li agrada molt fer fotografies.

“El Puntet és un lloc que sempre obre les portes, ofereix formació, ajuda i integra, i per això vaig escollir-lo”

Emilce Prida

Laia Urpí va fotografiar una posta de sol des del parc de Can Xardó tot passejant el seu gos per aquella zona. La va fer abans de saber que hi havia aquest concurs. Però quan la seva mare li va explicar, de seguida va tenir clar que la presentaria.

Quan tothom està confinat i l'únic que es pot fer és esperar a un nou dia que ens retorni la normalitat perduda (Laia Urpí)
Quan tothom està confinat i l’únic que es pot fer és esperar a un nou dia que ens retorni la normalitat perduda (Laia Urpí)

Aquesta fotografia li ha permès rebre el segon premi, consistent en un objectiu per a la càmera.

“Vaig pensar que aquesta foto era molt maca per representar el meu barri, de Can Carbó, i estic molt contenta que a més persones els hagi agradat”

Laia Urpí

Adriana Daniela Dan ha estat la tercera més votada i ha guanyat un trípode gràcies a haver-se fixar en un detall molt concret: una flor lila.

“A vegades no ens fixem en les petites coses i últimament estan posant molta jardineria a Lloret i jo sempre m’hi fixo i faig fotos”

Adriana Daniela Dan

Adriana Daniela Dan assegura que la va sorprendre molt haver quedat tercera i, a tall d’anècdota, ha explicat que a ella el premi que li feia més gràcia era el trípode per poder-se fer fotos amb la família.

Me gusta este camino con las plantas de diferentes tonos de verde. Encontrarme esta flor, con las gotas de agua que dejó la lluvia (Adriana Daniela Dan)
Me gusta este camino con las plantas de diferentes tonos de verde. Encontrarme esta flor, con las gotas de agua que dejó la lluvia (Adriana Daniela Dan)

Les guanyadores -totes tres del barri de Can Carbó, per cert-, s’han mostrat molt contentes per haver estat premiades i han agraït el suport a totes les persones que els han votat.

Des de l’Ajuntament, la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, fa una valoració molt bona de la primera edició del Concurs de Fotografia Comunitària i espera poder-lo repetir els propers anys. L’entrega de premis s’ha fet aquest dimecres a la tarda a la seu del Pla Local de Ciutadania.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.