10.7 C
Lloret de Mar

Emma Stratton inaugurarà el cicle Nits de Piano dels Amics de la Música

El concert es farà avui, a les 20 hores, al Teatre de Lloret i es dedicarà a les Puntaires de la vila.

Emma Stratton (Schubertiada)
Emma Stratton (Schubertiada)

Darreres Notícies

Emma Stratton, veïna de Pals, inaugura aquesta nit el cicle Nits de Piano a Lloret de Mar, organitzat per l’associació Amics de la Música.

servicios profesionales jimenez

La jove pianista és la segona vegada que participarà en aquest cicle i oferirà un repertori variat de música clàssica, amb peces d’artistes com Haydn, Beethoven, Schubert o Liszt.

“Fa 4 anys, quan estava fent el primer curs de gran a l’SMUG, vaig fer un concert per als Amics de la Música i ara tornar em fa molta il·lusió”

Emma Stratton

Silvia Castillo, representant dels Amics de la Música, assegura que tenen moltes ganes de veure com ha evolucionat l’artista, que ha començat una carrera espectacular.

“Ha començat una carrera espectacular, té moltíssim talent, és molt delicada, interpretativament és d’una finesa impressionant”

Silvia Castillo

Aquesta edició del cicle Nits de Piano porta com a lema Amb esperit de dona, ja que el cartell és completament femení. A més, cada concert es dedicarà a una entitat lloretenca.

El concert d’avui es dedicarà a l’associació de puntaires, que celebra el 20è aniversari. El següent, el 20 de maig, amb la pianista Montse Massaguer i la soprano Montse Solà, retrà homenatge a l’Aurora en el seu 15è aniversari. Finalment, la cloenda, que comptarà amb la interpretació de Yoko Suzuki, serà el 27 de maig i es dedicarà a MontPhoto.

Totes les actuacions començaran a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret, i les entrades valen 10 euros.

spot_img

El + Vist