22.6 C
Lloret de Mar

Emoció a Lloret de Mar amb l’arribada de la torxa dels Special Olympics

Els escolars de la vila han acompanyat els participants dels jocs, fent relleus a les pistes d'atletisme.

-

Amb aplaudiments i una gran emoció. Així s’ha viscut l’arribada de la flama dels Special Olympics aquest dimarts a les pistes d’atletisme, amb la participació d’esportistes que aniran als jocs i escolars de Lloret de Mar.

Abans d’arribar al peveter, la torxa ha fet un parell de voltes a les pistes. Amb relleus de 100 metres, amb alumnes i els esportistes.

Lloret de Mar compta amb dos representants als jocs que a partir d’aquest dijous es disputen a Granollers: la Susana Becerra i Manel Munera. Tots dos competeixen en bàsquet.

Lloret va ser la seu dels Special Olympics l’any 2006 i aquest dimarts ha recordat aquella edició, que va evidenciar l’aposta que fa la ciutat per l’esport inclusiu i de base.

Lloret de Mar acollirà 2.300 participants de futbol base amb el torneig Rondo

Serà aquest cap de setmana, en què les seus seran els tres camps de la vila, a més de Blanes i Vidreres.

Vetllada de kickboxing i boxa olímpica, amb el Team Albino

L’esdeveniment, anomenat Lord Of The Rings, serà aquest diumenge i comptarà amb participants d’arreu del territori, com Barcelona, Girona o Lleida.

L’Atlètic Lloret organitza la 1a edició del torneig de futbol base

Es realitzarà aquest cap de setmana als camps Totem de Tordera, amb la participació de 26 clubs dels voltants, amb més de 1.300 jugadors i jugadores.
- Publicitat -