11.1 C
Lloret de Mar

Empresonat un home que cultivava 400 plantes de marihuana a Lloret Residencial

Després de prendre-li declaració, el jutge el va enviar a presó. S'enfronta a una condemna per un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues.

La plantació de Marihuana
La plantació de Marihuana

Darreres Notícies

El jutge ha enviat a la presó un veí de Lloret que cultivava gairebé 400 plantes de marihuana a la urbanització Lloret Residencial. L’Agència Catalana de Notícies (ACN) explica que, a més, el detingut tenia la llum punxada. Es tracta d’un home de nacionalitat sèrbia i de 38 anys, sense antecedents, que feia créixer 393 plantes en una casa del carrer Rafael Albertí.

Els Mossos d’Esquadra feia dos mesos que seguien la pista al sospitós i a finals de novembre una pista els va fer arribar fins a l’habitatge en qüestió, que van descobrir que tenia la llum punxada. Això ja els va posar en alerta, perquè era símptoma que a l’interior hi podria haver, efectivament, una plantació de droga.

Després d’obtenir una ordre judicial, els Mossos d’Esquadra van entrar a la casa, van desmantellar la plantació i es van endur l’home emmanillat.

L’arrestat va passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Després de prendre-li declaració, el jutge el va enviar a presó. S’enfronta a una condemna per un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues.

spot_img

El + Vist