13.8 C
Lloret de Mar

En Lloret Sí Se Puede fa un acte informatiu per exposar les males condicions de la CSMS

La formació va convidar tres treballadors de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i el diputat de CSQP Albano Dante, que van exposar les dificultats amb què es troben en el dia a dia.

Acte d'En Lloret Sí Se Puede
Acte d'En Lloret Sí Se Puede

Darreres Notícies

Tres treballadors de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) i el diputat per Catalunya Sí Que Es Pot Albano Dante van exposar les males condicions amb què es treballa tant a l’Hospital Comarcal de Blanes com als ambulatoris de Lloret arran de les retallades de la Generalitat. Va ser divendres al vespre, en un acte organitzat per En Lloret Sí Se Puede.

servicios profesionales jimenez

Els ponents van lamentar, entre altres coses, les llargues cues que s’ocasionen en el servei d’urgències de Blanes, que queda saturat. Edgar Felip, de CCOO, també va criticar la problemàtica que suposa haver traslladat alguns serveis a l’hospital de Calella. Altres efectes de les retallades són la reducció de llits a planta que fa que molts pacients hagin de passar més temps del compte en els box d’urgències provocant que se saturi més el servei, el fet que els familiars hagin de pagar cinc euros per poder reclinar la butaca d’acompanyants o que s’hagi traslladat el servei de rehabilitació en barracons a Lloret. Per tot plegat, els ponents van assegurar que les retallades sí que es noten i molt en el dia a dia. Així ho va expressar Salvador Tornay, del sindicat SATSE.

El doctor Xavier Rodríguez també va intervenir per criticar que les retallades s’han fet sense tenir en compte l’opinió dels professionals. Rodríguez assegura que les males condicions amb què treballen fa que molts metges no vulguin integrar-se a la xarxa pública.

El diputat de Catalunya Sí Que Es Pot Albano Dante va remarcar que les crítiques són contra la direcció de la Corporació i no pas contra els treballadors.

L’acte, organitzat per la formació En Lloret Sí Se Puede, es va dur a terme a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist