Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Martínez, Veray i Fernández

Enric Martínez repeteix com a cap de llista per a les municipals del 2015

Martínez, Veray i Fernández

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Enric Martínez tornarà a ser el candidat del PP a les properes eleccions municipals. L’actual portaveu dels populars a l’Ajuntament va ser proclamat cap de llista divendres a la nit, en un sopar amb militants i simpatitzants.

El va presentar la diputada del PP per Girona al Congrés, Concepció Veray, que va deixar clar que Martínez, que encapçalarà la llista per segon cop, té tot el suport de la junta provincial, ja que ha estat escollit de manera democràtica pels militants de Lloret.

Veray va lloar la feina feta per Martínez i el seu equip durant els més de tres anys de mandat i es mostra convençuda en què el 2015 la representació dels populars s’incrementarà a l’Ajuntament lloretenc. En aquest sentit, Martínez espera obtenir com a mínim un regidor més i tenir prou força per formar govern. El seu aval, assegura, és la bona oposició que han fet aquest mandat.

De cara al nou mandat, el PP vol treballar per canviar la imatge que es difon de Lloret als mitjans de comunicació. Enric Martínez ja té clar qui l’acompanyarà a la llista, però encara no ha fet públic l’ordre. El que sí que és segur és que Leonardo Fernández serà el seu número 2, igual que aquest mandat.

L’N-II, abans d’acabar l’any

A la visita de divendres a Lloret, Veray també va explicar que el tram de la Nacional II que uneix Sils i Caldes ja està pràcticament a punt i que es podrà obrir abans d’acabar l’any.

La diputada va afegir que el tram que uneix Sils amb Tordera ja està licitat i la previsió és que les obres puguin començar aquest 2015 mateix, de manera que en pocs mesos podrà estar enllestit el desdoblament a la zona sud de la Nacional II.

Amb aquestes actuacions, Veray considera que queda clar la voluntat de l’Estat espanyol d’invertir a les comarques gironines, mentre que critica que el Govern català, que és més proper i que té un conseller de Figueres, no ha complert promeses històriques, com el carril bus entre Lloret i Blanes.

Concepció Veray va fer aquestes declaracions divendres al Marsol, on el PP va fer un sopar de militants per proclamar Enric Martínez com a cap de llista per segona vegada.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica