6.9 C
Lloret de Mar

Enric Martínez serà el número 16 a la llista gironina del PPC

El també lloretenc Leonardo Fernández ocuparà el vuitè lloc de la llista encapçalada per Enric Millo.

Enric Martínez (PPC)
Enric Martínez (PPC)

Darreres Notícies

Enric Martínez, portaveu del PPC a Lloret, serà el número 16 de la candidatura popular a Girona per a les eleccions autonòmiques del 27-S. I l’exregidor lloretenc Leonardo Fernández ocuparà el vuitè lloc de la llista.

servicios profesionales jimenez

Martínez ha explicat que el candidat, Enric Millo, li va demanar que l’acompanyés en les posicions capdavanteres, però ell va preferir ocupar un dels últims llocs perquè vol centrar-se en Lloret. Assegura que és una llista formada per persones compromeses que tenen ganes de treballar per a la ciutadania.

Pel que fa a la candidatura general del PPC, l’encapçala el badaloní Xavier García Albiol, un candidat “mediàtic”, a qui molts han votat perquè “han votat la persona”, malgrat no simpatitzar amb el PP.

A Girona, a Enric Millo l’acompanyen en els primers llocs Sergio Santamaría, Mar Llambí, María Carmen Moreno i Josep Maria Angelats. Com hem dit, Leonardo Fernández ocupa el vuitè lloc i Enric Martínez és el número 16, just davant de Concepció Veray, que tanca la llista.

D’altra banda, el PP celebrarà a Lloret l’escola nacional d’estiu de la formació. Serà del 3 al 5 de setembre a l’hotel Olympic. Enric Martínez ha lamentat que quan es va fer pública la notícia a través del Facebook de Nova Ràdio Lloret, moltes persones van mostrar el seu rebuig a l’esdeveniment. En aquest sentit, Martínez demana respecte.

Segons el lloretenc, el PP ha escollit aquesta població de les comarques gironines per mostrar el seu suport malgrat la davallada que va patir el partit a les eleccions municipals del maig.

L’escola nacional d’estiu del PP portarà a Lloret els màxims dirigents del partit, entre ells el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. En total seran uns 500 polítics d’arreu de l’Estat i es muntarà un dispositiu especial de seguretat. A més, l’esdeveniment tindrà un ressò mediàtic destacat, ja que hi ha acreditats entre vint i trenta mitjans internacionals, a banda dels catalans i espanyols.

spot_img

El + Vist