31.3 C
Lloret de Mar
Les dues entrades en plena recerca

Entrades a la recerca d’un ‘pare’

Dues entrades del teatre s’han escapat i estan passejant pel centre de Lloret. Busquen algú a quiautoregalar-se. Aprofitant que avui és el Dia del Pare, busquen això: un pare. L’objectiu d’aquesta iniciativa és regalar entrades a veïns i vianants per a les funcions dels propers caps de setmana. En concret per a l’obra ‘Per un […]

Les dues entrades en plena recerca

Darreres Notícies

Dues entrades del teatre s’han escapat i estan passejant pel centre de Lloret. Busquen algú a quiautoregalar-se. Aprofitant que avui és el Dia del Pare, busquen això: un pare.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és regalar entrades a veïns i vianants per a les funcions dels propers caps de setmana. En concret per a l’obra ‘Per un sí o per un no’ i per ‘Acorar’, que es representaran a Lloret els dies 22 i 29 de març. És a dir, aquest pròxim dissabte i el vinent.

Us fem cinc cèntims de les peces teatrals. ‘Per un sí o per un no’ explica la relació de dos vells amics, que interpreten Lluís Soler i Xavier Boada. A partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Una obra de contingut intens.

Com també ho és l’altra peça per a la qual es regalen entrades al llarg d’aquest matí a Lloret. La proposta teatral porta per títol ‘Acorar’. Un monòleg visceral i premiat que ens porta al cor de Mallorca, a la matança del porc, la cita social més important per a qualsevol persona que viu a l’illa.

Els interessats en obtenir entrades de franc, només cal que vagin a trobar les dues que hi ha passejant pel centre de Lloret. Hi són al llarg del matí, fins a la una.

Fem un apunt més sobre la programació en el teatre municipal. El concert de Josep Soto que es va haver de suspendre dissabte passat, per l’apagada elèctrica, finalment es durà a terme el proper 12 d’abril. Les entrades són vàlides per a la nova data de l’espectacle.

spot_img

El + Vist