8.3 C
Lloret de Mar

Entrades esgotades per veure ‘L’oreneta’, amb Emma Vilarassau, al Teatre de Lloret

Amb aquest, ja hi ha sis 'sold out' aquesta temporada de tardor en l'equipament municipal.

Emma Vilarassau, a l'obra 'L'oreneta'.
Emma Vilarassau, a l'obra 'L'oreneta'.

Darreres Notícies

Emma Vilarassau serà aquest diumenge a Lloret de Mar on representarà ‘L’oreneta’, juntament amb Dafnis Balduz. Les entrades fa dies que estan totes venudes. El regidor del Teatre, Albert Robert, es mostra “molt content” de la resposta del públic i assenyala que, amb aquest, “ja hi ha 6 sold out aquesta temporada”.

servicios profesionales jimenez

En l’obra de teatre ‘L’oreneta’, l’atemptat islamista i homòfob en un bar gai de Miami inspira aquest text commovedor de Guillem Clua que ja s’ha estrenat a 15 països.

L’argument és el següent: la senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, “L’Oreneta”, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

Dirigida per Josep Maria Mestres, ‘L’oreneta’ es representa aquest diumenge, 18 de desembre, a les 18h, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist