20.1 C
Lloret de Mar
Una imatge aèria de la performance 'Sombras' de La Caravana de les Arts al 2020.

Es busquen participants per a la ‘performance’ del 25N a Lloret

És un projecte de la Caravana de les Arts, per encàrrec de la regidoria d'Igualtat.

Una imatge aèria de la performance 'Sombras' de La Caravana de les Arts al 2020.

Darreres Notícies

La Caravana de les Arts, per encàrrec de l’àrea d’Igualtat de Lloret, organitza una ‘performance’ pel Dia Mundial Contra la Violència de Gènere, al voltant del 25N. Es busquen persones majors de 18 anys, de qualsevol perfil i ètnia per a participar-hi.

L’actor Paco Moreno explica que l’únic requisit és l’edat. “Han de ser majors d’edat, poden ser homes o dones, de tot arreu, això sí han d’estar presents en les sessions creatives i el dia de la performance, prevista el 27 de novembre”.

La performance es farà el 27 de novembre, a les dotze del migdia, juntament amb els actes institucionals del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, a la plaça de la Vila.

Per poder preparar la performance, els participants -que es preveu que siguin una 20a- duran a terme dues sessions creatives amb la Caravana de les Arts.

La primera es farà el 13 de novembre, mentre que la segona es durà a terme el 20 de novembre. Totes dues seran de deu del matí a una de la tarda.

Les persones interessades en participar han d’enviar un email amb les seves dades (nom, telèfon i correu electrònic) a [email protected].

spot_img

El + Vist