14.7 C
Lloret de Mar

Es busquen voluntaris per a l’espectacle inaugural de la Capital de la Cultura

Fan falta entre 30 i 40 persones per a l'esdeveniment 'Vogar', previst el 25 de febrer a la Casa de la Cultura.

Espectacle de dansa aèria
Espectacle de dansa aèria

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret fa una crida per trobar entre 30 i 40 voluntaris per participar en l’espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret de Mar. Titulat ‘Vogar, és una proposta de dansa aèria, que tindrà lloc el proper 25 de febrer a la Casa de la Cultura.

servicios profesionales jimenez

La comissària de la Capital, Amaranta Gibert, explica que el perfil que busquen són persones de 15 a 40 anys. Hi haurà tres assajos previs a l’espectacle inaugural: els dies 12 de febrer (17 a 19h) al Teatre, 17 de febrer (10 a 12h) a la plaça Pere Torrent i 18 de febrer (de 17 a 19h) al Teatre.

‘Vogar’, de la companyia Les Estampades, és l’homenatge a les dones marineres de Lloret de Mar que tot mirant l’horitzó trepitjaven fort la terra ferma i assumien les tasques de capitanes de les seves llars mentre els seus desitjos, les seves pors, anhels i molt sovint els seus amors s’endinsaven dins el mar.

‘Vogar’ és un espectacle visual i aeri, on les emocions d’aquesta dona marinera s’humanitzen i donen relleu a la façana de la Casa de la Cultura com a símbol de l’herència emocional i cultural que Lloret té vers el mar, i com la mirada fixada en la llunyania ha enriquit el caràcter i l’imaginari de la vila.

La proposta, “un homenatge al vincle de Lloret amb el mar i els vogadors”, arriba el 25 de febrer (19h) a la plaça Pere Torrent, com a inauguració de la Capital de la Cultura Catalana.

Les persones interessades en fer de voluntàries i participar a l’espectacle s’han d’apuntar a l’email [email protected]

spot_img

El + Vist