26.2 C
Lloret de Mar

Es comença a reactivar el turisme esportiu a Lloret de Mar

La piscina acull els entrenaments de les seleccions de natació sincronitzada de Grècia i Israel, entrenades per Anna Tarrés.

-

El turisme esportiu comença a reactivar-se a Lloret de Mar. Així ho ha assenyalat l’alcalde, Jaume Dulsat, en la trobada que ha fet aquest dijous al vespre a la Piscina amb les seleccions de natació sincronitzada de Grècia i Israel. Recordem que els combinats, dirigits per la reconeguda Anna Tarrés, s’entrenen aquestes setmanes a la destinació per afrontar la fase classificatòria pels Jocs Olímpics.

Tot i que el turisme esportiu encara està lluny de presentar les xifres de l’any 2019, Dulsat assegura que “és una bona senyal” que aquestes seleccions apostin per Lloret de Mar com a seu de les seves sessions preparatòries.

“Estem molt lluny de les xifres de sempre, però és una bona senyal que seleccions de Grècia i Israel facin una estada a Lloret”.

Jaume Dulsat

Al capdavant de les dues seleccions hi ha Anna Tarrés. L’entrenadora es mostra molt satisfeta amb l’esforç diari que estan fent les esportistes. En el cas del combinat grec, ha desvetllat que treballen en una coreografia basada en la mitologia grega, en concret en el Mite d’Ícar, com a símbol de joventut, desobediència i llibertat.

“Tenim unes expectatives grans de fer la nostra millor versió, hem volgut posar en valor el talent que tenen”.

Anna Tarrés

Les dues seleccions s’entrenen a la Piscina de Lloret en dues franges horàries: una de menys càrrega i força curta al migdia i una de més intensa i llarga a la nit, en què poden disposar de tot l’equipament per a elles. Una vegada ha acabat la jornada d’entrenaments, s’allotgen a l’hotel Guitart. La presidenta de la cadena, Cristina Cabañas, valora de manera molt positiva poder acollir aquests esportistes.

“És un gran honor acollir les noies que entrena l’Anna Tarrés, el turisme esportiu ens ajuda a desestacionalitzar i treballem per augmentar-lo”.

Cristina Cabañas

La trobada entre les seleccions de Grècia i Israel amb l’alcalde s’ha dut a terme aquest dijous al vespre, amb una mostra de les coreografies que presentaran els dos equips a la classificació pels Jocs Olímpics. 

- Publicitat -