7.6 C
Lloret de Mar

Es constitueix la Junta Local de Valents a Lloret de Mar

L'acte s'ha dut a terme aquest dijous al matí, en què s'ha fet oficial que el president de la formació a Lloret és Demetrio Olivas.

Els membres de Valents a Lloret de Mar
Els membres de Valents a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Valents constitueix la seva Junta Local a Lloret de Mar. El president és Demetrio Olivas, amb José Sepulveda com a secretari general, Ianko Iordanov com a secretari d’Organització, Joan Piñeiro com a secretari d’Acció Institucional, i Ramon Abril com a secretari de Comunicació.

El president de la Junta Local de Valents a Lloret de Mar, Demetrio Olivas -que es presenten com a “constitucionalistes”- ha assenyalat que “l’objectiu es demostrar que una altra gestió és possible”. Entre les fites que es marquen, hi ha la de posar solució” als problemes reals que té el municipi”, que segons el nou partit no ha pogut resoldre l’actual equip de govern.

A més, entre d’altres, es marquen com a objectiu “lluitar contra la corrupció i la delinqüència, per fer que Lloret sigui més segur”. També, volen “buscar l’activació dels cossos i forces de seguretat contra l’okupació, així com idear maniobres de reactivació econòmica”. Des de Valents, consideren que cal “prioritzar la neteja dels carrers, destinar recursos al manteniment i adequació de la via pública, i millorar la gestió dels serveis socials”, entre altres.

En l’acte de constitució, també hi ha estat present la presidenta de Valents, Eva Parera. Ha declarat que “el projecte de Valents agafa força i s’expandeix arreu de Catalunya”. Ha explicat que volen reconstruir el país “des dels Ajuntaments i que els ciutadans se sentin representats per un partit que es preocupi dels problemes reals de la gent”.

L’acte de constitució de la Junta Local de Valents s’ha dut a terme aquest dijous al matí a Lloret de Mar, amb els membres de la formació.

spot_img

El + Vist