10.4 C
Lloret de Mar
La primera sessió del taller de cuina sana per a famílies, dijous passat

Es desdobla el taller de cuina saludable per a famílies, donat l’èxit que té

El segon grup, que fa l'activitat divendres a la tarda, també ha quedat ple.

La primera sessió del taller de cuina sana per a famílies, dijous passat

Darreres Notícies

Èxit de participació en el taller de cuina saludable que organitza aquest mes d’agost per part de l’Ajuntament al Centre Cívic del Rieral. El passat dijous es va dur a terme la primera sessió amb totes les places esgotades. Vista la demanda, l’Ajuntament ha obert un segon grup, que es durà a terme els divendres a la tarda, el qual també ha quedat ple amb les famílies que estaven en llista d’espera.

Lara Torres, regidora de Participació Ciutadana, assenyala que “les famílies estan contentes, es tracta d’una activitat lúdica en què experimenten i aprenen sobre alimentació, els pares i mares amb els fills, tots junts”.

El taller consta de quatre sessions de dues hores. Cadascuna està dedicada a un grup d’aliments, des de verdures, a fruites, llegums o berenars. Els inscrits s’han repartit en dos grups, per garantir els protocols de seguretat de la Covid-19.

El taller, adreçat a famílies amb infants a partir de sis anys, es du a terme cada dijous i divendres d’aquest mes d’agost, al Centre Cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist