3.7 C
Lloret de Mar
Un veí rebent la vacuna contra la Covid-19

Es fa una crida a les persones de 80 anys o més perquè demanin cita per vacunar-se

Des dels CAP, se'ls truca, però en algunes ocasions no se’ls pot localitzar. És per aquest motiu que s’ha iniciat la crida. A Lloret, cal trucar al 972 37 29 09.

Un veí rebent la vacuna contra la Covid-19

Darreres Notícies

Es fa una crida a la població de 80 anys o més perquè demani cita per vacunar-se contra la Covid-19. Els diferents centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS), entre els quals hi ha el de Lloret, destaquen la importància de vacunar totes les persones d’aquesta franja d’edat que encara no hagin rebut la primera dosi.

Des dels centres de primària de la Corporació -els de Lloret, Tossa, Palafolls, Malgrat i Calella-, truquen a totes aquestes persones, però en algunes ocasions no se’ls pot localitzar. És per aquest motiu que s’ha iniciat la crida per poder completar la vacunació en aquesta franja d’edat.

Es recomana, per tant, que tothom que no hagi rebut cap dosis de la vacuna, es posi en contacte amb el seu centre de primària. En el cas del veïns de Lloret, han trucar al telèfon 972 37 29 09, i se’ls donarà cita vacunar-se.

Pel que fa a la franja de 79 anys o menys, recordem que en les últimes setmanes s’han fet jornades de vacunació massiva per a veïns i veïnes de Lloret. Les dosis s’administren a la Casa de la Cultura, un dels espais cedits per l’Ajuntament de Lloret per realitzar les punxades. En aquest cas, les persones tenen dia i hora programada per rebre la vacuna. S’esperen a fora que els cridin i entren en grups de 6 per rebre la dosi, i després s’estan uns minuts al pati per controlar si hi ha alguna reacció.

spot_img

El + Vist