20.6 C
Lloret de Mar
Un veí rebent la vacuna contra la Covid-19

Es fa una crida a les persones de 80 anys o més perquè demanin cita per vacunar-se

Des dels CAP, se'ls truca, però en algunes ocasions no se’ls pot localitzar. És per aquest motiu que s’ha iniciat la crida. A Lloret, cal trucar al 972 37 29 09.

Un veí rebent la vacuna contra la Covid-19

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

Es fa una crida a la població de 80 anys o més perquè demani cita per vacunar-se contra la Covid-19. Els diferents centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS), entre els quals hi ha el de Lloret, destaquen la importància de vacunar totes les persones d’aquesta franja d’edat que encara no hagin rebut la primera dosi.

Des dels centres de primària de la Corporació -els de Lloret, Tossa, Palafolls, Malgrat i Calella-, truquen a totes aquestes persones, però en algunes ocasions no se’ls pot localitzar. És per aquest motiu que s’ha iniciat la crida per poder completar la vacunació en aquesta franja d’edat.

Es recomana, per tant, que tothom que no hagi rebut cap dosis de la vacuna, es posi en contacte amb el seu centre de primària. En el cas del veïns de Lloret, han trucar al telèfon 972 37 29 09, i se’ls donarà cita vacunar-se.

Pel que fa a la franja de 79 anys o menys, recordem que en les últimes setmanes s’han fet jornades de vacunació massiva per a veïns i veïnes de Lloret. Les dosis s’administren a la Casa de la Cultura, un dels espais cedits per l’Ajuntament de Lloret per realitzar les punxades. En aquest cas, les persones tenen dia i hora programada per rebre la vacuna. S’esperen a fora que els cridin i entren en grups de 6 per rebre la dosi, i després s’estan uns minuts al pati per controlar si hi ha alguna reacció.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.