11.6 C
Lloret de Mar
Salvador Pujós, als estudis

Es posposa l’estrena de l’obra ‘Oblidar’ per la indisposició d’una de les actrius

Les funcions es retarden fins als dies 3 i 4 d'abril.

Salvador Pujós, als estudis

Darreres Notícies

Es posposa l’estrena de l’obra de teatre ‘Oblidar’, prevista demà i dijous al Casal de l’Obrera. El motiu és que una de les actrius està indisposada i no pot parlar. El director de la funció, Salvador Pujós, explica que “ens sap greu, però no pot parlar en absolut, tot i que no és res greu”.

‘Oblidar’ és una obra de la dramaturga canadenca Marie Laberge, en la versió catalana de Toni Casas. La funció presenta quatre germanes que intenten resoldre un conflicte familiar ocasionat per la malaltia irreversible de la mare, que pateix Alzheimer. Aquesta situació provocarà un seguit de retrets i acusacions que faran trontollar la relació que tenen entre elles.

L’obra ja es va representar a Lloret fa 20 anys. Actualment, la malaltia de l’Alzheimer és molt més coneguda que abans i, a més, el debat de l’eutanàsia –que també és un tema de l’obra- està a l’ordre del dia. Un altre dels debats morals que planteja la funció és la rellevància de la figura materna per a unes filles.

L’obra de teatre comptarà amb les actrius Olga Arroyo, Montse Baltrons, Rosa Maria Lloveras i Olga Teira, acompanyades de Xavi Villasante.

Segons fonts municipals, a causa de la indisposició d’una de els intèrprets, ‘Oblidar’–que s’havia d’estrenar aquest dimecres, es retarda fins a principis d’abril. Es representarà els dies 3 i 4 d’abril, si no hi ha canvis d’última hora. A partir del proper dilluns, el Puntet canviarà les entrades a les persones que ja l’havien comprat.

spot_img

El + Vist