14.3 C
Lloret de Mar

Es presenta la Cursa de Nadal, solidària amb la lluita contra la Covid-19

Les inscripcions es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. Les restriccions obliguen a reformular la prova, en què cada participant farà la cursa a la seva manera.

La presentació ha tingut lloc avui, a les pistes d'atletisme.
La presentació ha tingut lloc avui, a les pistes d'atletisme.

Darreres Notícies

La Cursa de Nadal d’enguany a Lloret de Mar serà diferent. Manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la lluita contra el coronavirus, però a causa de les restriccions de la pandèmia, la prova es reformula i cada participant la farà al seu aire. El 100% de les inscripcions es destinarà a la Marató de TV3, centrada en la investigació de la Covid.19.

La Cursa de Nadal tindrà lloc entre els dies 17 i 27 de desembre. Els participants han de triar una d’aquestes dates i un recorregut de l’entorn de Lloret, fent d’entre 1 i 5 km. El poden fer com vulguin: corrents, caminant, nedant, amb bicicleta, fent marxa nòrdica, remant, amb caiac o alguna altra modalitat esportiva.

La Cursa de Nadal s’ha presentat aquest dimecres a les pistes d’atletisme, on l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha destacat que la prova anirà íntegrament a la lluita i la investigació de la Covid-19.

Els participants s’han de fer una foto o un vídeo amb la samarreta de la Cursa de Nadal i compartir-la a través de les xarxes socials amb el hashtag #CursaNadalLloret. Es recomana etiquetar l’Instagram o Facebook de l’Ajuntament, o bé enviar la imatge al correu electrònic [email protected]

Les inscripcions es poden fer per internet del 3 al 20 de desembre al web www.lloret.cat i a l’app Lloret Smart. O bé de forma presencial a El Puntet, als matins i tardes, del 3 al 21 de desembre.

El preu de la inscripció és de 5 euros per als adults i de 3 euros per als infants. La recollida de samarretes es farà a les Pistes Municipals d’Atletisme, entre el 15 i el 22 desembre. En horari de matins, de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

La Cursa de Nadal solidària de Lloret de Mar és una prova popular totalment consolidada. L’any passat hi van participar més de 800 persones, que van permetre recaptar 4.000 euros per a la Fundació Aspronis.

spot_img

El + Vist