7.6 C
Lloret de Mar

Es presenta el cartell de la Festa Major de Sant Romà

La imatge és una creació de Harleen Kumar Kaur, alumna de Batxillerat Artístic de l'institut Coll i Rodès.

Els alumnes del Coll i Rodès, amb l'alcalde i regidors de l'equip de govern, avui a l'Ajuntament.
Els alumnes del Coll i Rodès, amb l'alcalde i regidors de l'equip de govern, avui a l'Ajuntament.

Darreres Notícies

Un cartell festiu amb els elements propis de Lloret de Mar, com la parròquia de Sant Romà, el monument de la Sardana o el castell de Sant Joan. Aquesta és la imatge del programa de la Festa Major de Sant Romà, una creació de Harleen Kumar Kaur, alumna de Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodès.

Igual que l’any passat, els estudiants de l’assignatura de Disseny han fet fins a 18 propostes, fent servir diferents tècniques i estils. L’Ajuntament ha triat una d’elles, tenint en compte que reflecteix l’esperit de la festa major així com l’essència i la cultura de Lloret. L’alcalde Jaume Dulsat reconeix que no ha estat fàcil d’escollir, donada la qualitat de les propostes presentades.

cartell 2 1
L’alumna guanyadora amb el cartell de la Festa Major, amb el regidor de Cultura i l’alcalde.

El cartell president el programa del Sant Romà 2022, que compta amb més de 40 propostes, entre els concerts de ‘barraques’, amb Catarres i Doctor Prats, la trobada gegantera, teatre, visites, competicions esportives, cinema, actuacions de cant coral o activitats infantils.

cartell 10

Els actes, que s’allarguen fins el 27 de novembre, comencen aquest dijous, amb el pregó a càrrec de la periodista Maria Àngels Font, de la CNN en Español (20.30h), amb connexió des de la Casa de la Cultura i en streaming a les xarxes socials de Nova Ràdio Lloret i Fitel Televisión. Tot seguit, hi haurà la tradicional Sopa de l’Àvia, al Casal de la Gent Gran.

imatge prego festa major web

Aquest primer cap de setmana de Festa Major d’Hivern compta amb la Fira Medieval, l’obra ‘Lloret KM0’, un concert a la parròquia i el Beat Musical Festival. Consulta el programa aquí.

spot_img

El + Vist