Divendres, 22 gener 2021
14.2 C
Lloret de Mar
nou logo de l'associació

Es presenta la nova temporada dels ‘Dijous de l’Aurora’, amb activitats pensades per a dones

La inauguració és avui (19h), al Carmen's Café.

nou logo de l'associació

Darreres Notícies

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El CH Lloret juga aquest diumenge contra el Taradell

Immersos en la zona de descens, els homes de Xavi Albet disputen un nou partit vital en les seva lluita per la permanència.

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

L’Associació de Dones l’Aurora inaugura avui la nova temporada dels Dijous de l’Aurora, que arriba a la desena edició. Com sempre, es faran activitats variades, un cop al mes, com xerrades o presentacions de llibres, entre altres propostes.

La temporada s’allargarà fins al 20 de juny i inclourà activitats conjuntes amb la Plataforma per la Pau o amb el cineclub Adler, a través del cicle “Cinema i dona”. A més, també destaquen propostes com la trobada amb l’escriptora blanenca Alba Saskia, un itinerari de dones destacades de la vila, la celebració del dia internacional de la dona, el 8 de març, o el dia contra la violència masclista, el 25 de novembre.

Una membre de l’Associació de Dones l’Aurora, Conxa Alférez, destaca que enguany serà la desena temporada i que hi haurà “una actuació sorpresa i en les activitats de la temporada, també, petites sorpreses per celebrar aquest desè aniversari”.

A través d’aquestes activitats, l’associació, que fa 13 anys que existeix, vol fomentar la participació de les dones en els diferents àmbits de la vida. A més, el col·lectiu també treballa per la igualtat de gènere en la societat i analitza la situació que tenen actualment. Alférez explica que “la igualtat i lluita contra la violència masclista són els eixos fonamentals de l’Aurora”. Tot i que són actes d’interès per a les dones, també es convida a la participació dels homes.

La inauguració de la nova temporada dels Dijous a l’Aurora és a les 19h, al Carmen’s Café. L’acte estarà amenitzat pel grup de dansa que encapçala Carmen Carballo i s’acabarà amb un refrigeri.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".