28.3 C
Lloret de Mar
La seu del SOM, a la masia de Can Saragossa.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

La seu del SOM, a la masia de Can Saragossa.

Darreres Notícies

El Servei d’Ocupació Municipal presenta l’oferta formativa del primer semestre del 2021. Tots els cursos són gratuïts, amb places limitades, i s’adrecen a persones residents a Lloret de Mar que busquin feina i que vulguin millorar les seves competències i coneixements en el món laboral.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada però també per qui està amb un ERTO.

L’oferta del SOM del primer semestre del 2021.

L’oferta és molt àmplia, des de cursos de formació contínua a tallers de recerca de feina i aula de competències. A més, també hi ha disponibles cursos d’anglès i francès relacionats amb l’atenció al client i sessions d’informàtica de diferents nivells.

Les preinscripcions s’obren el pròxim 1 de febrer i es poden realitzar en línia, través del web de l’Ajuntament, a la secció de Promoció Econòmica. A més, també es poden fer de manera presencial, però cal demanar cita prèvia.

Les places pels cursos són limitades i s’adjudiquen per ordre de preinscripció. Cada persona pot inscriure’s en un màxim de dos cursos. Podeu consultar tota l’oferta al web lloret.cat.

spot_img

El + Vist