5.6 C
Lloret de Mar
La seu del SOM, a la masia de Can Saragossa.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

La seu del SOM, a la masia de Can Saragossa.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El Servei d’Ocupació Municipal presenta l’oferta formativa del primer semestre del 2021. Tots els cursos són gratuïts, amb places limitades, i s’adrecen a persones residents a Lloret de Mar que busquin feina i que vulguin millorar les seves competències i coneixements en el món laboral.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada però també per qui està amb un ERTO.

L’oferta del SOM del primer semestre del 2021.

L’oferta és molt àmplia, des de cursos de formació contínua a tallers de recerca de feina i aula de competències. A més, també hi ha disponibles cursos d’anglès i francès relacionats amb l’atenció al client i sessions d’informàtica de diferents nivells.

Les preinscripcions s’obren el pròxim 1 de febrer i es poden realitzar en línia, través del web de l’Ajuntament, a la secció de Promoció Econòmica. A més, també es poden fer de manera presencial, però cal demanar cita prèvia.

Les places pels cursos són limitades i s’adjudiquen per ordre de preinscripció. Cada persona pot inscriure’s en un màxim de dos cursos. Podeu consultar tota l’oferta al web lloret.cat.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.