4.2 C
Blanes
Classe d'aquagym a la piscina.

Es publica l’oferta dels cursos esportius municipals 2023-2024

Les preinscripcions s’obren el pròxim 16 d’agost i s’adrecen a totes les edats, amb especial atenció a infants i joves, així com a persones majors de 60 anys.

Classe d'aquagym a la piscina.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha publicat la seva oferta de cursos esportius municipals per la nova temporada 2023-2024. Les preinscripcions s’obren el pròxim 16 d’agost i s’adrecen a totes les edats, amb especial atenció a infants i joves, així com a persones majors de 60 anys.

En el cas dels infants i joves, de 5 a 17 anys, destaquen els cursos de natació. Pel que fa als usuaris d’edat sènior, que són els majors de 60 anys, s’ofereixen diferents activitats, com natació, amb aquagym i assessorament aquàtic, a més de gimnàstica de manteniment, marxa nòrdica o ioga.

El regidor d’Esports, Carlos Clos, anima a tothom a consultar el llibret que ha editat l’Ajuntament, per tal de conèixer l’oferta, i destaca el fet que els majors de 60 anys podran fer les inscripcions de manera presencial. Conclou que “volem arribar a la màxima gent possible i esperem que tothom pugui trobar l’esport que més s’adequa a les seves necessitats”.

Les preinscripcions pels cursos sènior, que s’obren el 16 d’agost, es poden fer de manera presencial, a la Piscina Municipal, i també en línia: www.piscinalloret.cat. En el cas dels cursos infantils, la preinscripció es tramita només en línia, a través del web de la Piscina. El nombre de places és limitat i es respectarà l’ordre de preinscripció.

També cal destacar que, pels majors de 14 anys, es pot fer ús de les Pistes d’Atletisme, amb el carnet d’usuari del programa “Corre-camina”, gratuït per a les persones empadronades a Lloret. Aquest carnet permet fer ús del carrer exterior de les pistes, que és de gespa artificial, per córrer o caminar.

Consulta tota l’oferta esportiva municipal en aquest enllaç.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist