14.3 C
Lloret de Mar

Es restableix el servei de la deixalleria per a veïns particulars a Lloret de Mar

El nou horari és de dilluns a divendres (9.30 a 13h i 16.30 a 19h) i els dissabtes al matí.

La deixalleria municipal de Lloret
La deixalleria municipal de Lloret

Darreres Notícies

Es restableix el servei de la deixalleria municipal de Lloret de Mar per a particulars, perquè hi puguin portar els residus dels seus domicilis. Aquest servei s’ha recuperat des de fa uns dies, en concret, des del passat 25 de maig. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, assenyala que “hem aprofitat per canviar l’horari, era una demanda de feia temps”.

El desconfinament per fases permet anar reactivant pas a pas l’economia, amb la reobertura de botigues i restaurants i amb menys restriccions en els moviments de la ciutadania. Des del passat 25 de maig, s’ha restablert el servei normal de deixalleria per als usuaris habituals: tant industrials i comerços com particulars.

Amb el retorn al servei normal s’ha considerat adient modificar els horaris de la instal·lació, de manera que obri més d’hora per atendre una demanda recurrent dels usuaris, i s’ajusti a les franges horàries en què hi havia més freqüentació.

El nou horari del servei serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores i de 16.30 a 19 hores, i els dissabtes de 8 a 13 hores. Els diumenges i festius, la deixalleria està tancada.

Atesa la situació sanitària actual ocasionada per la COVID-19, les persones que vagin a la deixalleria han d’adoptar les mesures de prevenció adients i seguir les indicacions del personal.

Hem d’afegir que es manté el servei habitual de recollida concertada de residus voluminosos. Per sol·licitar el servei, heu de trucar al telèfon 972 36 89 22.

spot_img

El + Vist