1.8 C
Lloret de Mar
Vacunació de la grip al Puntet, d'enguany.

Esgotades les hores per vacunar-se de la grip al Puntet

Les persones que encara no us hagueu vacunat i ho vulgeu fer, podeu demanar cita fins el 22/12 al CAP de Lloret.

Vacunació de la grip al Puntet, d'enguany.

Darreres Notícies

Les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins el 22 de desembre. Ho hauran de fer demanant cita al CAP de Lloret, perquè ja no hi ha disponibilitat horària per vacunar-se al Puntet, com s’estava fent fins ara.

Raquel Garreta, cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, assenyala que es pot demanar cita amb el CAP de Lloret de manera telefònica i online. Per tant, totes les persones que encara no s’hagin vacunat i ho vulguin fer han de demanar cita al CAP de Lloret. Ho poden fer trucant al telèfon 972 37 29 09 o a través del web de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (salutms.cat).

Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, es considera que posar-se la vacuna de la grip és més important que mai. La campanya s’adreça a tothom, no només als grups vulnerables, perquè evitant contagiar-se de grip es protegeix a la població en general.

Els principals grups de risc són la gent gran -majors de 65 anys-, persones amb malalties cròniques o greus, embarassades o persones amb obesitat mòrbida, entre d’altres. A més, la vacuna es recomana especialment a cuidadors i professionals de la salut.

A causa de la situació provocada per la pandèmia, aquest any els ajuntaments de Catalunya han habilitat espais municipals per poder dur a terme la campanya de vacunació. A la vila, l’equipament escollit ha estat el Puntet, que ja ha esgotat les cites. Per tant, a partir d’ara, cal contactar amb el CAP de Lloret.

spot_img

El + Vist