Divendres, 22 gener 2021
9.7 C
Lloret de Mar
Vacunació de la grip al Puntet, d'enguany.

Esgotades les hores per vacunar-se de la grip al Puntet

Les persones que encara no us hagueu vacunat i ho vulgeu fer, podeu demanar cita fins el 22/12 al CAP de Lloret.

Vacunació de la grip al Puntet, d'enguany.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins el 22 de desembre. Ho hauran de fer demanant cita al CAP de Lloret, perquè ja no hi ha disponibilitat horària per vacunar-se al Puntet, com s’estava fent fins ara.

Raquel Garreta, cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, assenyala que es pot demanar cita amb el CAP de Lloret de manera telefònica i online. Per tant, totes les persones que encara no s’hagin vacunat i ho vulguin fer han de demanar cita al CAP de Lloret. Ho poden fer trucant al telèfon 972 37 29 09 o a través del web de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (salutms.cat).

Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, es considera que posar-se la vacuna de la grip és més important que mai. La campanya s’adreça a tothom, no només als grups vulnerables, perquè evitant contagiar-se de grip es protegeix a la població en general.

Els principals grups de risc són la gent gran -majors de 65 anys-, persones amb malalties cròniques o greus, embarassades o persones amb obesitat mòrbida, entre d’altres. A més, la vacuna es recomana especialment a cuidadors i professionals de la salut.

A causa de la situació provocada per la pandèmia, aquest any els ajuntaments de Catalunya han habilitat espais municipals per poder dur a terme la campanya de vacunació. A la vila, l’equipament escollit ha estat el Puntet, que ja ha esgotat les cites. Per tant, a partir d’ara, cal contactar amb el CAP de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".