10.8 C
Lloret de Mar

Esgotats els tiquets del Ball de Plaça i dels vaixells per anar a Santa Cristina

Com que l’aforament és més reduït, per garantir la distància social i l’any passat no hi va haver Ball de Plaça per la pandèmia, el resultat és que tot ha quedat ple de seguida.

El Ball de Plaça del 2019.
El Ball de Plaça del 2019.

Darreres Notícies

En menys d’una hora es van esgotar ahir tots els tiquets del Ball de Plaça, per als tres dies, i ha passat el mateix amb els tiquets del vaixell per anar aquest dissabte al paratge de Santa Cristina, que també s’han acabat.

Enguany, les restriccions per la Covid-19 han obligat a reservar en línia els tiquets. Com que l’aforament és més reduït, per garantir la distància social, i l’any passat no hi va haver Ball de Plaça per la pandèmia, el resultat és que tot ha quedat ple de seguida. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, conclou que “hi havia molta expectació“.

Pel que fa a l’estofat popular del 24 de juliol, s’ha hagut d’anul·lar a causa de les restriccions del Procicat.

Una altra novetat és que el Ball de Plaça del dia 24 de juliol serà doble. El ballaran les Obreres del 2020, a les set de la tarda, donat que no ho van poder fer l’any passat per culpa de la pandèmia, i les del 2021 ho faran una hora més tard, a les vuit. Els balls es repetiran els dies 25 i 26 de juliol.

Tots els actes de la diada de Santa Cristina es podran seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret i Fitel TV. Se’n farà una cobertura acurada a les xarxes socials, per poder apropar els moments més especials i emotius de la Festa Major a veïns i visitants.

La bandera de Lloret, penjada al balcó de la ràdio.
La bandera de Lloret, penjada al balcó de la ràdio.

Cal afegir que per aquest 2021, l’Ajuntament posa a disposició de tothom les banderes de Lloret de Mar, per engalanar els balcons. Es poden recollir a l’edifici municipal de Can Saragossa.

spot_img

El + Vist