8.1 C
Lloret de Mar

Espectacular persecució policial amb 3 detinguts a Lloret de Mar

Els ocupants del vehicle es van negar a fer la prova d'alcoholèmia.

El cotxe dels detinguts, després d'envestir el vehicle de la Policia Local de Lloret.
El cotxe dels detinguts, després d'envestir el vehicle de la Policia Local de Lloret.

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut tres persones per conduir begudes, provocar un accident i envestir un cotxe de la policia. Els fets van passar el dissabte a la nit, quan els serveis d’emergència van rebre una trucada sobre un accident de trànsit que havia passat a l’avinguda Just Marlès.

servicios profesionales jimenez

Després que un dels vehicles xoqués contra l’altre, els responsables de l’accident van fugir. La Policia Local va començar a buscar el cotxe i poc després el va interceptar al carrer de Frederic Mistral, posant el vehicle policial al mig per barrar el pas. Tot i així, els detinguts van envestir-lo i va quedar totalment inutilitzat, segons Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana.

El cotxe policial envestit.
El cotxe policial envestit.

Els ocupants que hi havia dins del cotxe no volien sortir de forma voluntària i per això els agents de la Policia Local van haver de fer-los fora.

Els homes van negar-se a fer la prova d’alcoholèmia, tot i que anaven visiblement beguts. A més, després d’identificar-los la Policia Local va veure que el conductor no tenia carnet.

L'estat del cotxe de la policia local de Lloret.
L’estat del cotxe de la policia local de Lloret.

Per això, els tres homes -el conductor i els dos ocupants- van quedar detinguts per desobediència, atemptat contra els agents de l’autoritat, un delicte de danys, per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia, un delicte de lesions i per conducció temerària.

Els ocupants del vehicle amb qui els detinguts van topar a l’avinguda de Just Marlès -un pare i el seu fill menor d’edat- van quedar ferits lleus.

spot_img

El + Vist