15.2 C
Lloret de Mar

Esteve Rovira farà una masterclass a Lloret sobre ‘L’actor i la càmera’

L'organitza Rescat Films per al 25 de febrer i les inscripcions ja estan obertes.

Esteve Rovira, amb la càmera (Nancy Tuñon)
Esteve Rovira, amb la càmera (Nancy Tuñon)

Darreres Notícies

El reconegut director i realitzador de cinema i televisió català Esteve Rovira oferirà una masterclass a Lloret aquest mes de febrer. Si us interessa, apunteu la data: 25 de febrer. L’organitza Rescat Films i les inscripcions ja estan obertes.

servicios profesionales jimenez

Esteve Rovira ha dirigit sèries mítiques de TV3 com El cor de la ciutat, La Riera, Serrallonga i, actualment, és el director de Com si fos ahir. En aquesta masterclass parlarà sobre L’actor i la càmera i s’adreça a tothom que estigui interessat en el món de la interpretació.

“Sobretot, el que vull és que ens ho passem molt bé parlant d’acting, del món dels plans, de per què serveixen i de com ha d’afrontar un actor cadascuna de les situacions”

Esteve Rovira
Esteve Rovira, durant el rodatge d'un capítol de 'Com si fos ahir' (Instagram)
Esteve Rovira, durant el rodatge d’un capítol de ‘Com si fos ahir’ (Instagram)

Esteve Rovira remarca que la sessió és interessant per als actors, però també per a les persones a qui els agradi posar-se darrere les càmeres, ja que assegura que per obtenir un bon resultat cal una feina d’equip.

“És una feina d’equip, la càmera és narradora d’emocions i això vol dir que la càmera per si sola ja explica moltes emocions a l’espectador”

Esteve Rovira

La masterclass amb Esteve Rovira es farà dissabte 25 de febrer, de deu a dues, a l’Hotel Marsol. El preu és de 45 euros i inclou una pausa-cafè. Tot i que també es poden pagar 65 euros amb dinar inclòs.

Les places són limitades. Per apuntar-s’hi, cal enviar un missatge a [email protected] o al WhatsApp 687.707.572.

spot_img

El + Vist