11.4 C
Lloret de Mar
El grup de treball, ahir, a Lloret

Els estudiants que analitzen com fer la destinació més sostenible se sorprenen del Lloret desconegut

El grup ha estat al municipi aquest dijous i creu que hi ha diferents maneres de reduir les emissions de diòxid de carboni, però cal la implicació de l'administració i la ciutadania.

El grup de treball, ahir, a Lloret

Darreres Notícies

Els estudiants universitaris que fan un anàlisi de Lloret com a municipi turístic per marcar quines mesures es podrien impulsar per reduir les emissions de diòxid de carboni, estan sorpresos de la part de la destinació menys coneguda pels turistes. Un aspecte que cal tenir molt en compte, segons un dels alumnes, Àngel Zornoza.

Després de visitar diferents indrets de Lloret, com ara Les Tres Creus, el camí de ronda o el castell de Sant Joan, els estudiants, que provenen de la Universitat de Girona i dues universitats d’altres països, faran una sèrie de propostes. Per aplicar-les i aconseguir un municipi més sostenible cal la implicació tant de les administracions com de la ciutadania, tal com apunta una altra de les alumnes, Maria Torres.

Dilluns, el grup tornarà a ser a Lloret per fer-hi una sessió oberta a tothom amb professionals de l’administració i de l’àmbit acadèmic i dijous, dia 18, presentaran les conclusions en un altre acte obert a tothom. Tot plegat es farà a la sala polivalent de la biblioteca.

L’estudi també s’està fent, de manera paral•lela, a Vilademuls, per copsar una visió rural contraposada a la turística, dins de la província de Girona.

spot_img

El + Vist