Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
La trobada telemàtica

Excel·lent col·laboració entre sector públic i privat per afrontar la temporada turística a Lloret

Lloret Turisme ha exposat el bon exemple del municipi en una jornada entre diferents destinacions per analitzar la recuperació del sector turístic.

La trobada telemàtica

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

La col·laboració público-privada en el sector turístic de Lloret de Mar és exemplar i ha estat fonamental per poder fer front a aquesta temporada tan excepcional i complicada que estem vivint per la pandèmia de coronavirus.

Precisament d’aquesta bona col·laboració ha parlat la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, en una jornada virtual de l’Institut Tecnològic Hoteler i l’Aliança de Municipis Turístics, que tenia per objectiu analitzar la recuperació del sector turístic.

Les diferents destinacions han intercanviat opinions i eines per gestionar d’una manera més efectiva els destins turístics després de la pandèmia. Elizabeth Keegan assegura que a Lloret la bona coordinació entre els sectors públic i privat ha estat clau per poder adaptar-se a la situació i oferir la màxima seguretat als visitants.

El seminari, titulat Liderant la gestió turística en les destinacions per a la recuperació del sector, també ha posat sobre la taula la necessitat de les destinacions de millorar la comunicació i la formació, i de tenir en compte la sostenibilitat social i econòmica.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.