Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
L'emissora municipal entrevista Artur Mas

Èxit d’audiència en la retransmissió de la diada de Santa Cristina a través de Nova Ràdio Lloret

Per primer cop, el Ball de Plaça s'ha fet de forma simultània en totes les plataformes en línia de l'emissora.

L'emissora municipal entrevista Artur Mas

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Com cada 24 de juliol, Nova Ràdio Lloret ha fet un ampli desplegament d’efectius i mitjans per cobrir en directe tots els actes que s’han celebrat durant aquesta diada de Santa Cristina. La jornada més especial, emotiva, tradicional i concorreguda que hi ha al llarg de l’any a Lloret de Mar.

Hem ofert les activitats -com la processó, la regata, la missa, l’estofat i les entrevistes amb autoritats i veïns, així com el Ball de Plaça a la tarda- a través del 90.2 de la FM, així com al web novaradiolloret.cat, i a les nostres xarxes socials. La nostra audiència ha respòs, amb escreix.

Si mirem el Facebook, les activitats matinals de Santa Cristina han registrat més de 15.000 visualitzacions durant les primeres hores. El Ball de Plaça, al vespre, ha estat tot un rècord. En poca estona, ha acumulat milers de reproduccions i centenars de comentaris arribats de tot arreu. Molts fets des d’aquí, però també des d’Eivissa, Holanda, Hamburg, Panamà o Galícia.

Totes aquestes reproduccions -que segueixen augmentant- compten amb un munt de ‘likes’ i comparticions. Una interacció que demostra que els lloretencs ens estimem Santa Cristina i que volem fer saber aquesta estima amb la resta de veïns.

A més, hem innovat en la retransmissió del Ball de Plaça. Per primera vegada, l’hem ofert en directe i de forma simultània a través de totes les nostres plataformes: Facebook, Twitter, Youtube, web i FM.

Moltes gràcies a tothom per la vostra confiança en la ràdio de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".