12.8 C
Lloret de Mar
L'emissora municipal entrevista Artur Mas

Èxit d’audiència en la retransmissió de la diada de Santa Cristina a través de Nova Ràdio Lloret

Per primer cop, el Ball de Plaça s'ha fet de forma simultània en totes les plataformes en línia de l'emissora.

L'emissora municipal entrevista Artur Mas

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Com cada 24 de juliol, Nova Ràdio Lloret ha fet un ampli desplegament d’efectius i mitjans per cobrir en directe tots els actes que s’han celebrat durant aquesta diada de Santa Cristina. La jornada més especial, emotiva, tradicional i concorreguda que hi ha al llarg de l’any a Lloret de Mar.

Hem ofert les activitats -com la processó, la regata, la missa, l’estofat i les entrevistes amb autoritats i veïns, així com el Ball de Plaça a la tarda- a través del 90.2 de la FM, així com al web novaradiolloret.cat, i a les nostres xarxes socials. La nostra audiència ha respòs, amb escreix.

Si mirem el Facebook, les activitats matinals de Santa Cristina han registrat més de 15.000 visualitzacions durant les primeres hores. El Ball de Plaça, al vespre, ha estat tot un rècord. En poca estona, ha acumulat milers de reproduccions i centenars de comentaris arribats de tot arreu. Molts fets des d’aquí, però també des d’Eivissa, Holanda, Hamburg, Panamà o Galícia.

Totes aquestes reproduccions -que segueixen augmentant- compten amb un munt de ‘likes’ i comparticions. Una interacció que demostra que els lloretencs ens estimem Santa Cristina i que volem fer saber aquesta estima amb la resta de veïns.

A més, hem innovat en la retransmissió del Ball de Plaça. Per primera vegada, l’hem ofert en directe i de forma simultània a través de totes les nostres plataformes: Facebook, Twitter, Youtube, web i FM.

Moltes gràcies a tothom per la vostra confiança en la ràdio de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.