13.7 C
Blanes
Cartell de l'exposició

Una exposició de fotografies sobre els famosos a la Costa Brava uneix glamur i posicionament a Google

Les imatges, de l'agència EFE, estan ordenades en funció de quina és la 'celebrity' més buscada a Internet.

Cartell de l'exposició

Darreres Notícies

John Wayne, Elizabeth Taylor, Leo Messi, Walt Disney, Rock Hudson, Kirk Douglas, Frank Sinatra o Salvador Dalí, entre molts altres, formen part del llistat de personatges il·lustres que han visitat el litoral gironí des de la dècada dels 50 fins al moment actual. Han vingut atrets pel paisatge, l’oferta gastronòmica i també per festivals com el de Cap Roig. Tots ells es troben exposats a la mostra fotogràfica “Costa Brava. Glam & Click”, que recull el pas per aquesta zona d’estrelles del cinema, futbolistes, aristòcrates i altres personatges. Es pot visitar aquests dies a la Casa de la Cultura.

L’exposició documenta el glamur de la Costa Brava a través de més d’un centenar de fotografies de l’agència EFE. Però no estan ordenades per la seva cronologia, sinó segons la seva posició a Google. D’aquesta manera, el visitant descobrirà quins continuen sent els famosos més buscats avui en dia. David Álvarez, comissari de l’exposició i membre de l’agència EFE, explica que “vam pensar que Google ens diria qui és més o menys famós i aquí comença el joc d’aquesta exposició, un pensa qui creu que és més famós i no encertes ni una”

Les fotografies incorporen un codi QR que permet als visitants obtenir informació complementària amb el telèfon o dispositiu mòbil. Tot plegat es tracta d’una mostra innovadora i viva, que farà despertar la curiositat dels assistents, ja que l’ordre de les imatges pot canviar en un mateix dia, segons el número de cerques a Google. Álvarez destaca que “un va a una exposició i pensa en alguna cosa seriosa i aquí es tracta de desenfundar el mòbil, com faria John Wayne, i anar jugant”.

L’exposició “Costa Brava. Glam & Click” es pot visitar a la Casa de la Cultura fins l’11 de desembre. El rànquing dels tres personatges més famosos, segons Google, l’encapçala, ara mateix, John Wayne, seguit d’Elizabeth Taylor i Leo Messi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist