27.2 C
Lloret de Mar
L'exposició 'Consum. Punt de trobada', a la plaça Pere Torrent

Una exposició sobre consum obre les portes avui a la plaça Pere Torrent

Pretén donar a conèixer els drets dels consumidors i fomentar el consum responsable.

L'exposició 'Consum. Punt de trobada', a la plaça Pere Torrent

Darreres Notícies

Establir relacions entre consumidors, empreses i administracions per fomentar les bones pràctiques del sector. Aquest és l’objectiu de l’exposició “Consum. Punt de trobada”, que s’inaugura aquest dilluns a Lloret de Mar. La impulsa l’Agència Catalana del Consum, amb motiu de la commemoració dels 10 anys de la creació de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor a La Selva.

La mostra pretén donar a conèixer els drets dels consumidors i de pas fomentar un consum responsable. Cristian Fernández, regidor de Consum, afegeix que cal saber detalls sobre “l’etiquetatge, guardar un rebut i saber què fer-ne si el producte no és el desitjat… són preguntes que resol l’exposició perquè ningú no es quedi amb dubtes”.

L’exposició -que és itinerant- es troba ubicada a la plaça Pere Torrent fins al 22 de desembre. Es pot visitar de 10 a les 20 hores. S’hi espera la visita dels escolars de la vila. La inauguració és avui, a partir de les 12:30 hores, amb la presència, entre altres autoritats, del president del Consell Comarcal de La Selva, Salvador Balliu.

spot_img

El + Vist