13.2 C
Lloret de Mar

La família de l’italià mort denuncia que s’utilitza la mort del seu fill per fer una estafa econòmica

A través de Facebook, es demana una donació d'1 euro per poder oferir una recompensa a canvi dels ‘caps dels tres assassins’ del jove.

Captura de la pàgina
Captura de la pàgina

Darreres Notícies

La família de Niccolò Ciatti ha denunciat davant la policia italiana que s’està utilitzant la mort del seu fill per realitzar una estafa econòmica. Ho publica Diari de Girona, que es fa ressò del rotatiu italià La Nazione. Segons aquests diaris, l’estafa s’estaria realitzant a través d’una pàgina de Facebook. Amb el nom de ‘Justícia per a Niccolò Ciatti: mort als assassinses demana una donació d’1 euro per poder oferir una recompensa a canvi dels ‘caps dels tres assassins’ del jove.

De moment, aquesta pàgina -de la qual es desconeix qui en són els promotors-, compta amb gairebé 500 seguidors i nombroses comparticions. Per aquest motiu, el pare de Niccolò Ciatti va intervenir a la pàgina aclarint que ‘mai no he autoritzat a ningú per recaptar fons, per aquesta iniciativa no s’han de fer donacions’. Una intervenció que va ser decisiva, ja que molts dels seguidors d’aquesta pàgina creien que la recollida de fons provenia de la família de l’italià mort.

spot_img

El + Vist