8 C
Lloret de Mar

Fermí Reixach, premi d’honor al Lloret Negre de cinema

L'altre guardó d'honor de la 1a edició del festival ha estat per a Judit Colell, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català.

Fermí Reixach, agraïnt el premi d'honor del festival de cinema Lloret Negre.
Fermí Reixach, agraïnt el premi d'honor del festival de cinema Lloret Negre.

Darreres Notícies

El gran actor lloretenc Fermí Reixach ha rebut el premi d’honor del festival de cinema Lloret Negre. L’intèrpret -amb una àmplia trajectòria al seu darrere, que inclou formació a l’Actor’s Studio de Nova York- no s’esperava el guardó. Amb el públic dempeus, ha estat ovacionat. Ben emocionat, Reixach ha demanat “Cuideu el Teatre!”.

servicios profesionales jimenez

L’altre premi d’honor ha estat per a Judit Colell, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català. Assegura que el festival -l’únic d’aquest tipus al territori- “és un tresor que tindrà un llarg recorregut” i que el gènere negre és el “més demanat a les plataformes i a la televisió, agrada molt”.

Lloret Negre 8
Judit Colell, rebent el premi d’honor del Lloret Negre.

Els premis han estat lliurats aquest dissabte en el Teatre de Lloret. La primera edició del certamen ha destacat ‘Hombre muerto no sabe vivir” com a millor llargmetratge, mentre que el guardó del curt ha estat per a “El método“. Antonio Dechent i Elena Martín han guanyat els premis d’interpretació (protagonista i secundària), i s’ha premiat el guió de “Algo con una mujer”.

El Lloret Negre Film Festival -que ha comptat amb la presència d’Esteve Rovira, Manel Bonany i Isidor Llorca, a més de Carla Frigo que n’és la imatge- s’allarga fins aquest diumenge a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist