15.1 C
Lloret de Mar

La Festa Major de les Alegries se celebra aquest diumenge

El veïnat anima a tothom que pugi a les Alegries a portar-se dinar al paratge, on hi haurà taules i cadires per a tothom. També hi haurà servei d'autocar gratuït.

Cartell en homenatge a M.A. Comas
Cartell en homenatge a M.A. Comas

Darreres Notícies

Les Alegries està de Festa Major aquest diumenge. El paratge celebra la seva festa particular amb un gruix d’activitats que es duran a terme al llarg de tot el dia i que començaran, com és habitual, amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Santa Maria de Blanes. El president de l’associació de veïns, Josep Carreras, ha assenyalat que també hi haurà sardanes a la tarda (aquest any amb la cobla Ciutat de Terrassa), activitats infantils i un aperitiu i un berenar populars.

A més, una de les activitats més esperades serà la bataiada que es farà després dels batejos programats per al migdia. De batejos també n’hi haurà a la tarda.

Josep Carreras ha afegit que aquest any, amb el cartell que anuncia la festa, han volgut retre un petit homenatge a la fotògrafa Maria Assumpció Comas.

El veïnat anima a tothom que pugi a les Alegries a portar-se una carmanyola i dinar al paratge, on hi haurà taules i cadires per a tothom i, també, servei de bar a preus populars.

Per qui ho vulgui, hi haurà autocars gratuïts de l’empresa Mas Sagalés, que sortiran de la terminal d’autobusos a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de cinc de la tarda i que tornaran veïns cap al centre a les dues i a les nou de la nit.

spot_img

El + Vist