5.7 C
Lloret de Mar
Representació del Traginer del 2016

La Festa del Traginer arriba aquest diumenge a l’ermita de les Alegries

A partir de les deu del matí es farà una xocolatada, sardanes, un sorteig de productes de la terra, la missa solemne i la representació de la llegenda del traginer.

Representació del Traginer del 2016

Darreres Notícies

Entre 250 i 300 persones solen pujar cada segon diumenge de l’any a l’ermita de les Alegries amb motiu de la Festa del Traginer. El president de l’associació de veïns, Josep Carreras, ha explicat que aquest cop la representació de la llegenda es farà amb titelles.

La llegenda explica que un traginer que venia de Vidreres a Lloret va veure que la porta de les Alegries estava oberta i, intrigat, va anar cap a l’ermita. Per sorpresa, va veure que hi feien una missa i s’hi va quedar. Quan ho va explicar a la seva dona i al mossèn, cap dels dos no li feia cas. Va insistir tant, però, que van pujar a comprovar-ho i van adonar-se que el que explicava era cert.

La festa del Traginer començarà a les deu del matí amb una xocolatada amb fartons. Tot seguit, hi haurà sardanes, el sorteig de lots de productes de la terra i la tradicional missa dels difunts, a banda de la representació de la llegenda del traginer.

Com sempre, l’empresa Segalés oferirà el servei gratuït d’autocar per pujar a dos quarts d’onze del matí i baixar un cop acabi la festa.

spot_img

El + Vist